marți, 17 februarie 2009

Ma las pentru totdeauna ?

Asta e intrebarea care genereaza cea mai mare panica vis-a-vis de lasatul de fumat.Poti sa fumezi de 30 de ani , daca ti se spune "Lasa-te o luna" ai sa zici "Nici o problema" ...ti-ai planifica sevrajul foarte minutios te-ai gandi ca " nu ma fac pe mine tigarile nene " si cu mari dificultati ai trece testul .
O problema spinoasa ar fi renuntarea , renuntarea completa la "prostul tau obicei".Te vei gandi ca ai atatia prieteni care fumeaza , ca asociezi atatea si atatea actiuni si momente din viata ta ce pot fi savurate complet cu ajutorul unei tigari , dar totusi parca reuseai sa simti placerea in ceea ce faceai si inainte de primul fum , era ok o bere si fara o tigara, era ok o masa chiar si fara tigarea "digestiva" si sexul era ok fara tutunul de "dupa " dar nu mai are sens sa intram in polemici plictisitor de corecte si pline de o insemnatate valoroasa , sunt chiar enervante.
Important e sa te gandesti din cand in cand daca e ok ce faci ,orice decizie e buna atata timp cat este asumata . Iata si citatul ..
"E usor sa te lasi de fumat.Am facut-o de sute de ori ." Mark Twain

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu